Artiesten, wij trommelen je op! 

Ben jij een opkomende artiest uit groot Kortrijk en omgeving? Hou je van muziek maken en zoek je een publiek? Heb je een talent voor streetart en mis je alleen nog een podium?

Kom optreden op La Rue en Rose, wij zoeken jou! Op zaterdag 9 maart vieren wij de 5de editie van La Rue en Rose én het 9-jarig bestaan van winkelcentrum K. Tijd voor een groot feest. Van 10u. tot 19u. zorgen wij voor een dag vol verwondering en fascinatie en daar hebben we JOU voor nodig!

We zoeken artiesten uit Kortrijk en omstreken. Bovenaan ons verlanglijstje staan pop-, jazz- en klassiek geschoolde muzikanten. Ook dansers, skateboarders, karikaturisten, living statues en andere ambiancebeesten zijn van harte welkom.

We toveren Kortrijk om in een stad waar elke shopper van droomt! Wij geven jou, als opkomende artiest, een podium om je kunst te tonen. Ook trekken wij het publiek aan om je talent te laten zien. We zorgen voor promo en massale aandacht voor jouw kunst via de social media en kanalen van Stad Kortrijk en de K. Bovendien kan je op een vaste vrijwilligersvergoeding rekenen.

 

Zorg jij samen met ons voor een gezellige roze dag vol kleurrijke creativiteit?

Schrijf je dan snel hieronder in.

Volg ons op sociale media!
Onze partners
  • Facebook - White Circle
stad kortrijk.png
K_logokopie.png

© 2020 La Rue en Rose